Η ομάδα Κ19 του ΠΑΟΚ επικράτησε της ΑΕ Λεμεσού με 2-1 στην Κύπρο και πραγματοποίησε βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ και -μεταξύ άλλων- μίλησε και για την πρώτη ομάδα του «δικεφάλου» και την προσπάθειά της να κατακτήσει τον τίτλο στη Super League.

Για τον αγώνα της δικής του ομάδας, δήλωσε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν παίξαμε πολύ καλά. Τα παιδιά θέλουν δουλειά, ώστε να βελτιώνονται κάθε μέρα. Έχουμε, όμως, ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη. Είχαμε ένα ντέρμπι την προηγούμενη Κυριακή με τον Ολυμπιακό και ήταν πολύ έντονο. Κάποια παιδιά ήταν πολύ κουρασμένα. Μένει ένας αγώνας 90 λεπτών, αλλά το σημαντικό είναι να βελτιώνονται ατομικά…».

Για το ότι το σύνολό του είναι φαβορί, απάντησε: «Το φαβορί κρίνεται μέσα στο γήπεδο. Τα άλλα παιδιά (της ΑΕΛ) έπαιξαν μπάλα και πάλεψαν, ήταν δύσκολο. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να έχεις σεβασμό και να τα δίνεις όλα. Δεν είναι εύκολο…».

Τέλος, σύμφωνα με τα «ασπρόμαυρα» ρεπορτάζ, για την προσπάθεια της πρώτης ομάδας να ανέβει στην κορυφή της Super League, σχολίασε: «Πάντα κυνηγάμε τον τίτλο και πάντα μας κυνηγάνε. Πάντα έχουμε πολλούς αντίπαλους, αλλά έτσι είναι πιο ωραίο. Πιστεύω ότι η πρώτη ομάδα μας είναι καλή και κάνει καλή δουλειά. Φέτος, αν πάνε όλα όπως πρέπει, μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Θέλω να αναφερθώ και στον κόσμο, που ήταν σήμερα εδώ, έκανε αρκετά χιλιόμετρα και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ που βρέθηκε κοντά στην ομάδα».